Pop up camping op avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard opent haar dagattractie 2 weekenden voor een camping-overnachting. Het kamperen wordt aangekleed als een compleet aangekleed evenement met optredens van Fien en Teun en gezelligheid rond het kampvuur.

Tijdelijke campings trekken een nieuw publiek. Dat fenomeen zien we o.a. ook op festivals waar kamperen wordt aangeboden als bijzondere ervaring, waar een hogere prijs voor kan worden gevraagd dan voor een reguliere campingovernachting. Op Avonturenboerderij Molenwaard wordt een prijs gerekend voor een kampeerweekend (1 overnachting in je eigen tent) van € 79,50 p.p.p voor personen boven de 10 jaar (onder 10 jaar = € 10 korting.

“Hoe uniek is het om te slapen op een themapark? Wij kregen al zo vaak de vraag of overnachten op de Avonturenboerderij mogelijk was. Nu hebben we als park niet de ambitie om dit structureel aan te bieden en ook niet de ruimte voor. Maar, toch willen we deze onvergetelijke, bijzondere beleving wel exclusief twee nachten aanbieden. Op die manier is ‘Kamperen op de Avonturenboerderij’ ontstaan. Slapen, barbecueën, dieren voeren en nog meer activiteiten. Alles wat een echte boer doet; geweldig toch! Ik ga er zelf ook slapen, een echte jongensdroom die uitkomt!”, lacht directeur Michael van Hoorne.

De kampeeravonden op het themapark vinden plaats van vrijdag 26 op zaterdag 27 juli en van vrijdag 23 op zaterdag 24 augustus 2019. Na de overnachting in de tent krijgen de kampeergasten ontbijt met diverse streekproducten en mogen ze nog een dagje van alle dagactiviteiten van de Avonturenboerderij genieten.

Meer informatie: www.avonturenboerderij.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *