De vijf genomineerden voor de Entree Awards in de categorie ‘Best New Holiday Concept’

De nominaties van de Entree Awards 2022 zijn bekendgemaakt. De genomineerde bedrijven behoren daarmee tot de beste nieuwe/vernieuwde horecabedrijven van Nederland. Dit jaar is er voor het eerst ook de categorie ‘Best new holiday concept.’

De dertien winnaars worden bekend op 28 november, tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree.

Best New Holiday Concept

De genomineerden uit deze categorie zijn jaarrond open, volledig nieuw óf gerestyled en een goede toevoeging op het bestaande leisure-segment. Welk bedrijf brengt de volgende stap om de gast van nu te trekken het best tot uitvoering? Gelet wordt op onder andere uitvoering, originaliteit, duurzaamheid en de toekomstbestendigheid van het concept. Dit zijn de genomineerden:

Nominaties

De nominaties van de jaarlijkse Entree Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Ze zetten de toon voor nieuwe trends, in Nederland én wereldwijd. Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree: “De genomineerden laten zien dat er ondanks het personeelstekort en de stijgende kosten een succesvol concept neergezet kan worden. Zij zijn een voorbeeld voor ondernemers binnen en buiten de branche.” 

Horecatrends

Volgens Kranenburg laat de nominatielijst een aantal trends zien. “We zien opvallend veel aantrekkelijke en bijzondere concepten in kleinere steden en dorpen, zoals Streefkerk, Beverwijk, Valkenburg en Ottoland. Een goede ontwikkeling, want het draagt bij aan de spreiding van toerisme door heel Nederland.” Kranenburg vervolgt: “Ook zien we een nieuwe generatie vakantieparken met aandacht voor design, duurzaamheid, service, eten en drinken.”

Jury

Een vakjury beoordeelt restaurants, hotels, (cocktail)bars en vakantieparken die afgelopen jaar openden of volledig vernieuwden. De jury bestaat uit 23 specialisten, waaronder designers, horecaondernemers en trendwatchers. Kranenburg: “De onafhankelijkheid van de jury is een must en gegarandeerd. De juryleden zijn zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”

Bron en meer informatie: www.entreemagazine.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *