Vakantiepark aanbieder Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met tien Zoover Awards en vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards.

Vakantiepark aanbieder Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met tien Zoover Awards en vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards.

Dat Landal GreenParks nog altijd populair is bij het grote publiek blijkt wel uit het winnen van deze publieksprijzen afgelopen weekend op de Vakantiebeurs. Landal viel net als de afgelopen jaren weer in te prijzen. Een klein overzicht:

Tien Zoover Awards voor Landal

Gedurende het hele jaar 2018 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 250.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij 25.000 accommodatie-verschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Alle accommodaties die over heel 2018 gemiddeld een 9 of hoger scoorden ontvingen een Gouden Zoover Award.

De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award. Die onderscheiding ging naar Landal Aelderholt, Landal De Veluwse Hoevegaerde, Landal Heideheuvel. Landal Het Vennenbos, Landal Twenhaarsveld, Hof van Saksen en naar Landal Mooi Zutendaal in België.

“We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Voor de onderscheiden parken is het een mooie erkenning van hun inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Bollo opnieuw meest populaire mascotte

Naast de Zoover Awards is Landal op de Vakantiebeurs tevens onderscheiden met vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards. Behalve de award voor Vakantieparken, Vakantieparken XL en Groene Vakanties was Bollo wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar sleepte Landal GreenParks de award in de categorie Vakantieparken XL in de wacht. Met de populaire mascotte Bollo en activiteiten in de natuur haalde Landal GreenParks 45% van de stemmen in deze categorie.

De Vakantieparken-award voor individuele vakantieparken ging naar Hof van Saksen. Met de educatieve Kids Academies, de nieuwe spectaculaire waterglijbanen en indoor speelparadijs Harrewar liet dit park van Landal GreenParks de concurrentie achter zich.

Ook de award voor Groene vakanties werd voor het vijfde achtereenvolgende jaar overtuigend gewonnen door Landal GreenParks. Met ‘groene’ activiteiten, waaronder een bushcraft vanuit een Scandinavische Tipitent en werken in de moestuin, behaalde de vakantieparkaanbieder in deze categorie 61% van de stemmen.

Bekijk hier de complete uitslag van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019.

Hoe populair mascotte Bollo is bij kinderen bleek uit het feit dat de gastvrije knuffelbeer, die zijn eigen TV-serie en een eigen app heeft, opnieuw werd bekroond met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award. Bijna achtduizend kinderen en ouders stemden de afgelopen weken op hun favoriet via Kidsvakantiegids.nl.

Kindvriendelijke score

“Ook kinderen hebben het bij Landal enorm naar hun zin. We bieden hen steeds weer nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten op onze vakantieparken, zodat ze spelenderwijs kennismaken met de natuur en ontdekken wat groen kan doen. En dat vertaalt zich in deze mooie onderscheidingen. Voor alle medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden zijn deze awards een opsteker,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks

De populariteit van Landal GreenParks in Nederland

Met het winnen van deze publieksprijzen blijkt eens te meer dat Landal GreenParks goed gewaardeerd wordt door haar gasten. Een herkenbaar beeld, want op ook Parkvakanties zijn de vakantieparken van Landal GreenParks het afgelopen jaar beter beoordeeeld dan ooit tevoren.