Eerste bescheiden deel van Landal park Klein Oisterwijk binnenkort geopend voor gasten.

Landal Klein Oisterwijk wordt gerealiseerd op de locatie van een oude camping, vlak naast het Brabantse Nationaal Landschap Het Groene Woud. De eerste 30 woningen zijn vanaf 28 augustus boekbaar. De komende jaren worden ca. 350 lodges gerealiseerd variërend van 2- tot 16-persoons.

De woningen worden geheel in eigentijdse stijl ingericht inclusief luxe keuken, sanitair en buitenmeubelen. Op het park zijn al vele faciliteiten aanwezig waar onder restaurant De Drie Vennen met een groot buitenterras, een BBQ-plein en Beachbar met heerlijke loungebanken in het zand. Nabij het natuurlijk zwemven met het avontureneiland en de visvijver is een beachvolleybalveld, outdoor fitness en een airtrampoline. Oisterwijk Adventures biedt onder andere Piet Plezier gezinstrapkarren, fietsenverhuur, een adventure minigolfbaan, de escaperoom en veel outdoor-activiteiten.

Investeren in recreatief vastgoed

De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks verzorgt de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Eigenaren wordt de mogelijkheid geboden om (maximaal 5 weken per jaar) zelf gebruik te maken van hun investering. Men kan al investeren in een vakantielodge vanaf € 230.000,- v.o.n. excl. btw.

De verkoop is uit handen gegeven aan www.vakantiemakelaar.nl

Meer informatie: www.landal.nl/parken/klein-oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *