EuroParcs geeft duizend gratis vakanties weg aan zorgverleners en hun gezinnen

EuroParcs vakantieparken komt met een opmerkelijke actie die vooral gaat spelen als de crisis weer over is en de parken dus weer vollopen. ,,Duizend zorgverleners en hun gezinnen kunnen een gratis vakantie bij ons vieren”, vertellen directeuren Wim en Wouter Vos namens het Apeldoornse familiebedrijf. ,,Wij geven deze vakanties gratis weg.”

EuroParcs doet de actie nadrukkelijk zoals Wim en Wouter Vos zeggen, ‘met het hart’.  ,, Wij willen een gebaar naar die hardwerkende mensen maken die ons als land zowel nederig als trots maken. Elke dag weer. Wij zien in onze directe omgeving en bij relaties elke dag weer hoe corona hen raakt. Direct doordat een familielid ziek is geworden of indirect doordat ze horen op bijvoorbeeld hun werk dat een kennis van een collega op de IC ligt. Wij zijn een familiebedrijf, hebben betrokkenheid met onze medewerkers, gasten en investeerders hoog in het vaandel staan.”

De opvallende actie van EuroParcs komt niet uit de lucht gegrepen, de onderneming is al geruime tijd maatschappelijk zeer betrokken.  ,,We vinden als familiebedrijf dat we ‘een flinke steen’ moeten bijdragen aan de kwetsbaren in de samenleving. Daarom hebben we zeven jaar geleden ook de EuroParcs Charity Foundation opgericht. Die stichting biedt gezinnen met een kind met kanker een gratis vakantie aan op één van onze resorts. Wij bouwen in dat kader ook zogeheten KanjerKastelen, vakantiewoningen die qua inrichting helemaal zijn toegerust op deze aangrijpende doelgroep. Voor ons ligt deze actie voor de zorgverleners dan ook in het verlengde van wat onze stichting elke dag doet.”

Familieleden, vrienden en kennissen kunnen zorgmedewerkers van wie zij vinden dat zij recht hebben op een gratis vakantie aandragen via de website www.europarcs.nl/duizendmaaldank

8 reacties

  1. Ina de Leeuw is werkzaam als huishoudelijke hulp via de thuiszorg.Zij is tot nu toe blijmoedig doorgegaan met haar werkzaamheden. Wij vinden dat ze een vakantie meer dan verdient.

  2. Deze zuster,doet har werk met zo veel liefde voor de oude bewoners in het Werpl.huis.zij verdient ook echtmet har Gezin,nu in deze zware tijd,
    Het samen zijn buiten allé zorgen om!

  3. Jolanda Bolwerk gun ik zo een vakantie even erop uit met haar man en gezin. Jolanda werkt als oncologie verpleegkundige in het Slingeland. De doelgroep is ontzettend angstig en kwetsbaar in de corona tijd en terecht Jolanda heeft er een luisterend oor voor en de aandacht. Jolanda heeft een man die een auto immuun ziekte heeft en een dochter die niet lekker in haar vel zit. Waar ze veel zorgen om heeft juist ook in de corona tijd. Ze is er altijd op de afdeling terwijl werken voor haar thuisfront best risico’s met zich meebrengt en ze thuis ook nodig is. Ik vind het zo knap dat ze voor haar beroep patiënten en haar collega’s er geweest is zonder dat ze haar problemen in de thuissituatie haar beperkt hebben. Een grote steun geweest is voor de patiënten. Chapeau!! Nu wil het, dat ze toch het corona virus heeft gekregen evenals haar familie leden, gelukkig wel in milde vorm. Heeft 2 weken in qarraintaine gezeten. Maar komt maandag weer werken en ze heeft er weer zin in. Dit noem je toch een kanjer voor de patiënten en haar collega’s. Zij verdient een grote pluim, zou leuk zijn om haar te belonen met een vakantie. Groetjes Trudy een collega

  4. Janny Schalk is mijn schoonzus en werkt in de zorg in Nieuwegein. Bovendien hebben zij een zoon die extra zorg nodig heeft, dus een behoorlijk zorgpakket.

  5. Mijn zus is verpleegkundige in een verpleeghuis het is hectische , haar schoondochter maakt schoon op een afd met Corona patiënten zij verdienen wel een uitje samen met man en kind

  6. Ook voor de medisch secretaressen huisartsenpraktijken was het best een moeilijke tijd met veel aanpassingen, flexibiliteit en extra aandacht voor de hygiëne… Neem daarbij het meebeleven van de vele problemen die deze crisis met zich meebracht en je beseft dat het ook voor hen geen evidente tijd was. Deze groep ‘zorgverleners’ is nooit vernoemd maar geloof me, ook voor hen waren het zware tijden.

  7. mijn moeder werkt in een verpleeghuis met kwetsbare ouderen……. zij verdient om er even tussenuit te kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *