BungalowNet Group zeer content met overname Park Les Etoiles

Bungalowpark Les Etoiles in de Belgische Ardennen is overgenomen door BungalowNet Group. Daarmee maakt het park een doorstart, na het faillissement van de vorige eigenaar Blaimont BV. Het resort gaat verder onder de naam Vallée Les Etoiles.

zie ook: Landal Les Etoiles failliet

Les Etoiles is een populair vakantiepark dat bekendstaat om zijn fraaie ligging in de Maasvallei. Behalve de karakteristieke houten chalets beschikt het onder meer over een indoorspeelplaats, overdekt zwembad, sauna en hoog aangeschreven horeca. BungalowNet Group neemt naast het onroerend goed ook de exploitatie over, met behoud van al het personeel. Ook voor eigenaren en huurders van de vakantiehuisjes heeft de overname geen gevolgen. Alle reserveringen blijven gewoon geldig, ook na 1 mei als BungalowNet Group officieel eigenaar wordt.

Een van de mooiste vakantieparken van België
BungalowNet Group verzorgde al eens eerder de verhuur van Les Etoiles, tot 2016 toen de verhuur werd overgenomen door een andere touroperator. “We kennen Les Etoiles dus heel goed”, zegt Wim van der Wilden van BungalowNet Group. “Het is een van de mooiste vakantieparken van België, met uitstekende voorzieningen, dat verschillende awards heeft gewonnen. De overname past dan ook perfect in onze strategie om ons aanbod in de Benelux te versterken met resorts op unieke locaties. We zijn blij dat we samen met het management en personeel van Vallée Les Etoiles een mooie nieuwe toekomst tegemoet kunnen gaan.”

BungalowNet Group
BungalowNet Group is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in verhuur van vakantieparken op unieke locaties in Europa. Middels het label ResortNet biedt ze vakantieparken een compleet dienstenpakket aan waardoor die zelf geen omkijken hebben naar de verhuur. Eigenaren kunnen rekenen op een optimale bezetting en maximaal rendement door geavanceerde online marketing- en reserveringssystemen. BungalowNet verhuurt vakantiewoningen in heel Europa maar is vooral sterk in de Benelux met exclusieve parken als Hof van Zeeland en binnenkort het splinternieuwe Bergvliet Villa’s.

Meer informatie: www.bungalow.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *