Eerste weekend al 22.000 bezoekers op de Pier van Scheveningen

Alhoewel De Pier van Scheveningen nog niet eens helemaal af is, trok het bovendek in het openingsweekend (18/19 juli) al 22.000 bezoekers. Met ingang van 12 augustus is ook het benedendek weer geopend. De komende tijd wordt hard gewerkt aan de gefaseerde openstelling van de rest van De Pier: het Zuidereiland en het Reuzenrad.

pier scheveningenOvervallen door de belangstelling
De Pier is gratis toegankelijk en iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Met de openstelling van het benedendek is het maximale aantal bezoekers dat tegelijkertijd op De Pier mag, verhoogd van 800 naar 2.470. Vijf van de negen kiosken op het benedendek hebben inmiddels hun deuren geopend.

Volgende fase
De komende tijd wordt hard gewerkt aan de gefaseerde openstelling van de rest van De Pier: het Zuidereiland en het Reuzenrad. De verdere invulling van De Pier wordt ontwikkeld op basis van vijf pijlers: eten & drinken, winkelen, sport & avontuur, cultuur & muziek en inspiratie & educatie. Zo behoren o.a. een reuzenrad, tocklebaan en Go Ape Adventure tot de realisatieplannen. In het overdekte gedeelte van De Pier is plek voor negen ondernemers met een onderscheidend aanbod van food, drinks & shoppingconcepten.

meer informatie: www.pierscheveningen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *