Burgers’ Zoo blijft in de zomer langer open

Veel bedrijven hebben nog wat in te halen na de sluiting van afgelopen weken en de beperkte capaciteit op dit moment. Een optie is een verlengde openstelling. Burgers Zoo kiest voor deze optie en maakt daarmee een vakantie in eigen land nog aantrekkelijker.

De Mangrove in Burgers Zoo

Met de campagne ‘Ga deze zomer op wereldreis in eigen land!’ verlengt het Arnhemse dierenpark zes weken lang (11 juli tot en met 23 augustus 2020) dagelijks de openingstijd tot 20.00 uur. Vanaf 15.00 uur geldt een bijzonder tarief van 16,50 euro.

Zie ook; Museumpark Archeon stapt (tijdelijk) in verblijfsrecreatie

Op wereldreis in eigen land

Burgers’ Zoo nodigt bezoekers uit om als ware ontdekkingsreizigers de wereld van het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert), het tropisch koraalrif (Ocean) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) te verkennen. Het avontuur wordt vervolgd door het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het zoutwatervloedbos van Belize (Mangrove), waarbij charismatische dieren als gorilla’s, chimpansees, maki’s, olifanten, panters en diverse vogels (Park) de wereldreis compleet maken.

Zomerhitte vermijden

Mochten juli en augustus periodes van zomerse hitte kennen, dan hebben geïnteresseerde gasten door de extra lange openingstijden nu de mogelijkheid om later in de middag en in de avond van hun dierentuinbezoek te genieten. ’s Ochtends afkoelen aan het zwembad en ’s middags naar het dierenpark wordt dankzij het scherpe tarief vanaf 15.00 uur een aantrekkelijke optie; zeker ook voor toeristen en verblijfsrecreanten op en rond de Veluwe.

Meer informatie: www.burgerszoo.nl/zomeravond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *