Tony’s Chocolade bouwt chocoladefabriek met achtbaan

Chocoladeproducent Tony Chocolonely heeft een historich pand in Zaandam gekocht en gaat daarin een Tony’s Chocolonely Chocolate Circus ontwikkelen, waar je alles kunt leren en beleven over chocolade. Bijzonderheid aan deze experience is dat de locatie ook wordt voorzien van een achtbaan.

Totaalbeleving
Het wordt een totaalbeleving. Er worden twee nieuwe fabrieken gebouwd voor het maken van chocolade en het produceren van repen. In die fabrieken zal volgens de volledig transparante Tony’s Open Chain chocolade worden gemaakt en dit gehele proces is voor iedereen te zien. Naast het proces van chocolade maken is er ook aandacht voor de problemen in de cacao-industrie en wat Tony’s Chocolonely daar aan doet. Jaarlijks richt men zich op een bezoekersaantal van uiteindelijk 500.000 chocofans. In het rijksmonument Pakhuis ‘De Vrede’ wordt het hoofdkantoor van Tony’s Chocolonely gevestigd, dat geheel volgens de bedrijfsfilosofie ‘open en transparant’ zal zijn met o.a. restaurants, sportfaciliteiten en flexplekken voor impact organisaties. De omliggende grond wordt straks ingericht als publiek park.

Nog eventjes geduld
Het zal nog wel eventjes duren voordat het Tony’s Chocolonely Chocolate Circus de deuren opent. Op 13 november is Tony’s Chocolonely de eerste verplichting aangegaan tot aankoop van Pakhuis ‘De Vrede’. Over een jaartje of 3 rekent men op de officiële opening.

Meer informatie: www.tonyschocolonely.com/nl/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *