Vlaamse toeristische websites winnen Travvie Awards

Vlaamse toeristische websites doen het uitstekend op internet. Twee websites van Toerisme Vlaanderen & Brussel en de website van TV programma Vlaanderen Vakantieland ontvingen een Travvie Award; één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux. Ook website Columbus Magazine won in twee categorieën.

Toerisme Vlaanderen won o.a. de prijs voor beste Corporate blog (www.vlaanderenvakantieland.nl) Deze blog maakt gebruik van gastbloggers; toeristen uit Nederland en België die hier hun ervaringen delen. De andere prijs was voor beste website in de categorie Toerisme en Overheid, met de website Toerismevlaanderen.nl In deze laatste categorie won de NBTC website www.lekkerweg.nl de derde prijs. Nog een Vlaams succes was er voor TV programma Vlaanderen Vakantieland

Andere winnaars van een Travvie Award zijn Belvilla.nl (Commercieel), Italie.nl (Bestemmingsspecialisten), Weekend.be (Blogs & Portals), SanderGroen.nl (Reisverslagen) en Condé Nast (Internationaal).  

De Travvies werden dit jaar voor de derde keer georganiseerd door StedenTripper.com. Alle genomineerde websites werden, naast door 25.000 bezoekers, ook door een ervaren vakjury beoordeeld. Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia) gaven hun mening over de genomineerde websites.

Meer informatie: www.stedentripper.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *