Verkiezing beste leerbedrijf, praktijkopleider en talent in de recreatiesector gaat van start

De verkiezingen voor de recreatie gaan weer van start! Ook dit jaar gaan sectorvertegenwoordigers op zoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en het beste talent van 2024. Drie titels die je met trots mag dragen! 

Thermae 2000 leerbedrijf van 2023

1. Leerbedrijf Recreatie 

Met de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie’ kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten zij zien dat zij een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

2.  Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

3. Talent Recreatie

Deze verkiezingen is vorig jaar voor het eerst georganiseerd met een mooie winnaar als resultaat. Een talent in de recreatie is iemand die zich op een bijzondere wijze gepresenteerd heeft, onderscheidend is én een echte ambassadeur is van het vak. 

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Aafke Snip (S-BB), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Arno Goedhart (Summa College) en het winnende leerbedrijf 2023/2024: Thermae 2000. De vakjury kiest uit alle inzendingen per verkiezing drie genomineerden. Najaar 2024 vindt de uitreiking plaats. 

Meer informatie: www.fnvrecreatie.nl/cao-recreatie/tijd-voor-winnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *