Trendcongres Toerisme en Vrijetijd

Op donderdag 23 maart 2017 vindt het TRENDCONGRES Toerisme en Vrijetijd 2017 plaats. Ook in 2017 bundelen dé vijf hbo-opleidingen Toerisme van Nederland hun krachten. Samen met NRIT Media organiseren ze hét jaarlijks congres voor de gehele toerisme- en vrijetijdsindustrie.

Dit jaar staat in het teken van ‘What’s Next in de toeristisch-recreatieve sector?’. Onze branche wordt dagelijks overspoeld door een tsunami aan trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Grote vraag is welke strategische keuzes gemaakt moeten worden en aan welke nieuwe kansen je voorrang moet geven en krijgen. Op het nieuwe TRENDCONGRES Toerisme en Vrijetijd 2017 geven we de antwoorden op deze vragen en meer.

Keynote: Tom van ’t Hek
Het plenaire programma wordt geleid door Tom van ’t Hek, radiopresentator, voormalig tophockeyer en oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Onder de titel Iedereen verandert, nu ik nog deelt hij zijn ervaring om mensen tot een topprestatie te brengen in een inspirerende keynote.

Keynote: Peter Rømer Hansen
Uit Denemarken halen we Peter Rømer Hansen, industry expert & strategic business developer. Hij gaat in zijn keynote The real edit value of tourism and leisure: a new scope dieper in op de trends in toerisme die hij signaleert en de implicaties daarvan voor organisaties en bedrijven. Peter Rømer Hansen heeft meer dan 20 jaar ervaring als strateeg voor zowel bedrijven als non-profit-organisaties en overheden in de gastvrijheidsindustrie. Hij helpt ze met het ontwikkelen van een nieuwe strategie gebaseerd op wereldwijde markttrends waarbij de wensen van de gasten van morgen centraal staan.

Zeventien themasessies
Nog nooit eerder bood het congres zo’n breed scala aan verdiepende sessies. In drie rondes van sessies van elk 60 minuten kunnen de deelnemers een keuze maken uit 17 verschillende presentaties en workshops binnen de volgende zes thema’s:

  1. Kracht van de bestemming
  2. Technologie & marketing
  3. Nieuwe businessmodellen
  4. Innovatieve onderzoeksmethoden
  5. Travel tomorrow
  6. De nieuwe toerist

Meer informatie: www.toerismecongres.nl

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *