TopParken nieuwe eigenaar camping de Hertshoorn

Camping de Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken en zal begin volgend jaar verder gaan onder de naam TopParken Resort Veluwe. TopParken komt daarmee op een totaal van 20 parken.

De familie Licht, voormalig eigenaar van de camping en de familie Bergervoet, aandeelhouders en directie van TopParken, hebben deze week het contract ondertekend en op 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen.

De organisatie wordt in zijn geheel door TopParken overgenomen, inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij TopParken worden er de aankomende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan, wat de naamswijziging naar Resort Veluwe onder meer verklaart. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden er in diverse fases op termijn vakantiewoningen voor verhuur en verkoop aan het vakantiepark toegevoegd.

TopParken is bekend als bungalowvakantie aanbieder en kijkt uit naar de uitbreiding door de overname van het vakantiepark op de Veluwe. De beleving van zorgeloze vakanties op de mooiste locaties in Nederland is onderdeel van de visie van het bedrijf. De ligging, faciliteiten en sfeer van de Hertshoorn te Garderen sluiten daar dan ook perfect bij aan.

Familie Licht is 21 jaar betrokken geweest bij camping de Hertshoorn, waarvan 15 jaar eigenaar, en heeft het in deze periode als voorloper op het gebied van glamping doen uitgroeien tot een stijlvol en kindvriendelijk vakantiepark met veel mooie en bijzondere faciliteiten.

Met deze overname en de oprichting van The Dutch Palm in Cuijk vorige maand, waarbij 700 vakantie woningen gerealiseerd worden, exploiteert TopParken in totaal 20 vakantieparken in Nederland waarvan er een aantal nog in ontwikkeling zijn.

Meer informatie:

www.topparken.nl

https://hertshoorn.ardoer.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *