Technische aanpassing bezorgt het schommelschip van Sprookjesbos Valkenburg een nieuwe doelgroep

Het schommelschip in familiepark Sprookjesbos Valkenburg kan sinds 27 juli een flink standje hoger en harder draaien. Samen met MCA lineair motion robotics uit Elsloo en veiligheidsinstantie TUV Nederland, bedacht Sprookjesbos Valkenburg een nieuwe oplossing voor het besturingssysteem van het schommelschip ‘Kapitein Haak’.

Met verschillende aanpassingen in het besturingssysteem en uitgebreide veiligheidstests door keuringsinstantie TUV Nederland, werd het mogelijk om dit schommelschip hoger en harder te laten draaien. Op verzoek van de bezoekers zet de medewerker het schommelschip met plezier op de hoogste stand, waardoor de oudere kinderen en volwassenen nu ook dat bekende ‘kriebeltje in de buik’ voelen.

Naast dat de operator nu dus de intensiteit van de rit kan bepalen, kan ook de rit duur nu door de operator aangepast worden naar gelang de drukte in het park. Zo hoeven bezoekers nooit lang te wachten voor een onvergetelijke rit in schommelschip “Kapitein Haak”, zelfs als het wat drukker is in het familiepretpark.

Bron en meer informatie: www.sprookjesbos.nl

Zie ook: Motion Robotics Elsloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *