Vakantiepark Slagharen kiest voor CSU als nieuwe schoonmaakpartner

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt vanaf komend seizoen samen met een nieuwe schoonmaakpartner. Na een aanbestedingstraject is de keuze gevallen op het gerenommeerde CSU uit Uden. Met deze partner verwacht Slagharen een kwaliteitsimpuls aan de schoonmaak op het vakantiepark te geven.

Slagharen haalt met CSU een schoonmaakbedrijf binnen met veel ervaring in de recreatiebranche. Tijdens de oriënterende gesprekken bleef de focus liggen op kwaliteit. Daarnaast stelt CSU ook hoge eisen aan duurzaamheid en medewerkerstevredenheid. Algemeen directeur Dave Storm reageert verheugt op de samenwerking: “Ik ben zeer blij met de komst van CSU. Uit feedback van onze gasten bleek dat zij de schoonmaak van de accommodaties niet zo hoog waardeerden als wij zouden willen. Daarop hebben wij actie ondernomen. Ik heb er vertrouwen in dat we samen met CSU een kwaliteitsimpuls kunnen realiseren.”

Patrick de Groot, directeur bij CSU over de samenwerking: “Samenwerken begint bij vertrouwen. En dat vertrouwen was er vanaf het eerste moment tussen het team van Slagharen en CSU. Daarnaast ben ik verheugd dat we de gerenommeerde naam van Slagharen kunnen toevoegen aan de mooie lijst klanten die we inmiddels bedienen in de leisure sector.”

Naast schoonmakers voor alle accommodaties, is CSU ook nauw betrokken bij de bedrijfsvoering rondom de schoonmaakactiviteiten op het vakantiepark. Denk hierbij aan personeelsroosters, kwaliteitscontroles en het toetsen van medewerkerstevredenheid. Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 600 accommodaties en ruim 200 kampeerplekken. Onlangs kondigde Attractie- en Vakantiepark Slagharen nog de komst van nieuwe Red Rock Lodges aan. Slagharen opent haar deuren voor bezoekers weer op 1 april 2023.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *