Roompot en Ardennor bouwen aan een nieuw vakantiepark in de Belgische Ardennen

Roompot opent eind 2023 een nieuw resort op een unieke locatie in de Belgische Ardennen. Projectontwikkelaar Ardennor is volop bezig met de volledige herbouw van een vakantiepark met hotel op deze locatie.

Vorig jaar ging de ontwikkelmaatschappij in het zuiden van België van start met de opbouw van het Roompot Hillview Resort Grandvoir. Met aandacht voor de natuur en de omgeving tovert Roompot er een bestaande site om tot een luxueus resort dat ongezien is in België. De opening is voorzien voor het najaar van 2023.

Ardennor baseert zich voor haar hospitality ontwikkelingen op de theorie van de Biofilie: “Houden van het leven, staat daarin centraal. De term werd in 1984 geïntroduceerd door Edward O. Wilson. Hij ging uit van het idee dat mensen van nature de neiging hebben een band te zoeken met de natuur, en met andere levensvormen. Hij noemde dit de ‘biofilie-hypothese’, een natuurlijke behoefte aan andere levensvormen.

bron: wikipedia

In de schitterende, groene heuvels van de Belgische Ardennen aan een kronkelende rivier vind je binnenkort Roompot Hillview Resort Grandvoir terug. Een luxueuze vakantiebestemming die alles in huis heeft om reizigers maar ook locals te plezieren. 

De nieuwe Roompot bestemming wordt opgetrokken op een bestaande site die getransformeerd en uitgebreid wordt om het nieuwe resort te huisvesten. Roompot Hillview Resort Grandvoir zal bestaan uit een combinatie van een 16 hotelkamers en 84 architecturale lodges verspreid over het 43 ha grote terrein, aangevuld met een restaurant en een bar die ook toegankelijk zijn voor gasten van buitenaf.

Voor de realisatie van dit project werken Roompot en de ontwikkelaar Ardennor samen met interieurarchitect Geraldine Dohogne, onder meer gekend van de realisatie van 1898 The Post in Gent.

De opening van het resort staat gepland voor het najaar van 2023.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *