Recreatiecongres Countus in het teken van zeer actuele ontwikkelingen

Countus organiseert op 27 september een kennisdag voor recreatieprofessionals op het luxe resort Hof van Saksen. De sector wordt vanuit diverse invalshoeken bekeken op het gebied van trends en beleving. Maar ook actuele knelpunten komen aan bod zoals de energietransitie en de stikstofproblematiek.

Hof van Saksen

Met de organisatie van dit congres geeft Countus een duidelijk signaal dat zij de recreatiesector tot een focussector hebben gemaakt, waarin zij willen investeren in kennis en ontwikkeling. In een eerder stadium werd het expertiseteam Recreatie en Horeca opgezet.

Henk Lassche, lid algemene directie van Countus is gastheer tijdens dit congres. Henk neemt je gedurende dag mee door het programma. 3 inspirerende sprekers praten je bij over de trends en ontwikkelingen in de recreatiewereld. Je kunt je inschrijven voor een unieke rondleiding bij het Hof van Saksen en voor inspirerende kennissessies.(maximaal 2 van de 3)

De keynote speakers zijn:

  • Eric van der Heijden, directeur van Hof van Saksen. hij vertelt over het ontstaan, ontwikkeling en de laatste innovaties van Hof van Saksen.
  • Coen Bertens, voormalige directeur van de Efteling, over binden en boeien van personeel en hoe dit werkt met speciale aandacht
  • Hans van Leeuwen, trendwatcher en conceptontwikkelaar bij Pleisureworld. Hij zal spreken over de nieuwe trends en de ontwikkelingen in recreatieland en dan met name van de ketens!

Daarnaast worden er diverse kennissessies georganiseerd:

Energietransitie in de recreatie: Harry Roetert, adviseur duurzame energie bij Countus en Erwin de Rijke, senior fiscalist bij Countus delen hun kennis over de mogelijkheden voor nieuwe energie op uw recreatiebedrijf en de fiscale zaken die hierbij spelen!

Stikstof en de gevolgen: Robert Kamphuis, adviseur van De Omgevingsadviseurs, dochter/label van Countus, praat u bij over de actuele stand van zaken rond stikstof en hoe er mee om te gaan, en dan ook t.a.v. Natura 2000 gebieden.

Jezelf spiegelen als ondernemer: Geert Sol, coach bij Spoar, dochter/label van Countus neemt je mee om jou als ondernemer een spiegel voor te houden, wie ben ik, wat is mijn valkuil, hoe sta ik in mijn kracht en waar haal ik mijn inspiratie als leidinggevende van een onderneming.

Meer informatie en inschrijven: www.countus.nl/recreatiecongres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *