Organiseer jij een activiteit in de Week van de Toegankelijkheid?

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 12 oktober), organiseren bedrijven (ook in de recreatiesector), natuurbeheerders, musea, theaters, en nog veel meer organisaties, activiteiten om aandacht te vragen voor toegankelijkheid. Doe jij ook mee?

Jaarthema: een toegankelijke werkplek

Dit jaar wil de organisatie van de Week van de Toegankelijkheid extra aandacht vragen voor het belang van een toegankelijke werkplek. Wat is nodig om fijn te kunnen werken als je in een rolstoel zit, niet goed kunt zien, niet goed kunt horen, gevoelig bent voor drukte of een energiebeperking hebt?

Ieder mens is anders. Bij het inrichten van een werkplek moet je daarover nadenken. Vaak zijn kleine aanpassingen al voldoende. Van een toegang zonder drempels tot een trap met markeringslijnen, en van een kantine met akoestische panelen tot een stilteruimte voor je collega met autisme.

Laat Nederland weten wat voor jou een toegankelijke werkplek betekent. Deel tijdens de Week van de Toegankelijkheid 2024 (7 tot en met 12 oktober) je verhaal op jouw sociale media of via jouw organisatie met #ToegankelijkeWerkplek.

Meer informatie: www.weekvandetoegankelijkheid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *