Onderzoek naar gastvrijheid Nederlandse steden gestart

Het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad is dit jaar voor de vijfde keer van start gegaan. De afgelopen drie jaar is ’s-Hertogenbosch tot ‘Meest Gastvrije Stad’ uitgeroepen door haar bezoekers. De verschillen in de top 3 blijven echter erg klein, dus het is afwachten hoe de bezoeker ’s-Hertogenbosch in 2013 waardeert. Gemiddeld over de 21 steden kwam de stijging van de waardering uit op 6,5%.

“Je als gast welkom voelen”, daar gaat het om volgens Kees van Wijk, algemeen directeur van VVV Nederland. “Met het jaarlijkse onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad brengen VVV Nederland en Van Spronsen & Partners horeca – advies de gastvrijheidsbeleving van bezoekers aan de 21 grootste steden op objectieve wijze in kaart. En daarmee maken wij zichtbaar waar consumenten belang aan hechten en helpen wij steden hun beleid ten aanzien van gastvrijheid verder vorm te geven”.

Lennert Rietveld, Van Spronsen & Partners horeca – advies: “In totaal bepalen zo’n 8.000 bezoekers aan de 21 grootste steden van Nederland de uitslag, op woensdag 9 oktober 2013 is bekend welke stad de ‘Meest Gastvrije Stad’ van 2013 is.”

Meer informatie: www.meestgastvrijestad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *