VisitBrabant maakt met gratis online training Brabant nóg gastvrijer

Vanaf vandaag kunnen alle gastheren en -vrouwen van Brabant hun kennis over toeristisch Brabant vergroten met de nieuwe online training Wegwijs in Brabant. Een praktische training over de toeristische hoogtepunten en iconen van Brabant, vol weetjes, foto’s en tips om een nóg betere gastheer of gastvrouw te zijn voor de bezoekers van Brabant.

De training is een initiatief van VisitBrabant en draagt bij aan het doel om Brabant op de kaart te zetten als meest innovatieve en gastvrije regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, die hier ook langer verblijven en meer besteden. Goede informatievoorziening is van groot belang voor een ultieme gastvrijheidsbeleving en broodnodig voor positieve reviews van bezoekers. Kennis over het vrijetijdsaanbod van Brabant en de Brabantse iconen is dan ook een must voor de gastheren en gastvrouwen in de Brabantse vrijetijdssector.

Deelname aan de training is gratis en deelnemers kunnen de training altijd raadplegen, ook als de training is afgerond. Zo is actuele kennis altijd paraat. De training wordt afgesloten met een toets. Deelnemers die de training met succes afronden, krijgen een persoonlijk certificaat. De training is gericht op alle Brabantse gastheren en –vrouwen: van hotelreceptionisten en stadsgidsen tot museumvrijwilligers en VVV-medewerkers. Maar ook studenten en inwoners kunnen de training doen.

De training is te vinden op de website van Connect Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *