Nieuw vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen officieel geopend

Vrijdag 17 mei  is de openingshandeling verricht van het nieuwe vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen, gelegen in het Noord-Brabantse Someren bij natuurpark De Heihorsten, tussen de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel.  Burgemeester Blok en wethouder Swinkels van de Gemeente Someren hebben de officiële openingshandeling verricht. Het nieuwste Landal-park biedt een veelzijdig aanbod aan faciliteiten, in combinatie met een ruime keuze uit 170 vakantiewoningen in diverse typen, variërend van villa’s tot lodges. Over twee weken worden de eerste gasten verwacht.

Landal De Strabrechtse Vennen – dat de naam dankt aan het grootste ven van Nederland, op de Strabrechtse Heide – beschikt over 170 luxe vakantiewoningen, in 4-, 6-, 8-, 10-, 12- en 20-persoons uitvoeringen, voor elk type familievakantie. De woningen zijn voorzien van alle comfort en gebouwd met duurzame materialen. Door de ruime opzet van het vakantiepark, de aanwezige waterpartijen en de natuurlijke uitstraling gaat het park haast onopgemerkt op in de omgeving. Brede paden leiden over bruggetjes, langs waterpartijen, oevers en groenvoorzieningen naar de verschillende eilanden op het park, die speels gesitueerd zijn rondom twee grote recreatieplassen. Daarnaast is er een eiland met kindvriendelijke woningen, waar ouders met (jonge) kinderen onbezorgd kunnen vakantie vieren. Veel vakantiewoningen zijn uitgerust met extra luxe faciliteiten zoals een hottub, buitenkeuken, trampoline en zwemspa. In de woningen is in sommige gevallen een sauna aanwezig.

Zwemmers kunnen zich vermaken in het overdekte zwembad. Rondom de plas vindt men op diverse locaties speel- en strandjes om te recreëren. De aangrenzende visvijver is de droom van iedere visliefhebber. De weidse plas met zijn prachtige oevers staat garant voor uren visplezier.

Bourgondisch genieten in Brabant

Het sfeervolle familierestaurant met panoramaterras biedt een prachtig uitzicht op de recreatieplas van het vakantiepark. Gasten kunnen hier genieten van een heerlijke lunch en diner. Ook is er een minishop voor kleine boodschappen en een snackbar.

Uitgebreide faciliteiten

Landal Vakantiepark de Strabrechtse Vennen beschikt over een bijzonder uitgebreid aanbod aan voorzieningen en faciliteiten, waaronder receptie, padelbanen, mini supermarkt, overdekt zwembad, recreatieplas, visvijver, airtrampoline, restaurant met panoramaterras, indoor speelhal met klimmuur en een animatieprogramma. In de nabijheid liggen een ruitersportcentrum, dierenrijk Nuenen, 27 holes-golfbaan, midget-golf baan, klimbos, diverse toprestaurants en attractiepark Toverland.

Het dorpscentrum van Someren ligt op ongeveer 2 km afstand, de Belgische grens op 22 km afstand, de Duitse grens op 38 km en binnen 20 minuten rijden staat men in hartje Eindhoven.

Meer informatie: Vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen

Eén reactie

  1. Zie ik het nu goed dat er geen enkel rolstoeltoegankelijke vakantiewoning is in dit hele spiksplinternieuwe park??? Ik kan het in elk geval niet vinden. Wat een blamage! Echt ik kan dit niet begrijpen. Hopelijk zie ik het niet goed? Help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *