Nieuw Landal park in Belgische Ardennen op basis van tiny houses

Landal GreenParks breidt uit met een uniek vakantiepark in Saint-Hubert. Het park is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, aan een rivier en tussen bergen. Vanaf 29 maart is het park geopend; gasten kunnen vanaf  25 januari boeken voor een van de houten tiny houses, die een unieke toevoeging vormen aan het portfolio van Landal GreenParks. Het aantal vakantieparken in België komt hiermee op 6.

Op dit moment beschikt het park over 26 knusse 2- en 4-persoons houten tiny houses in een hippe aankleding. Er zijn diverse uitbreidingen voorzien, waaronder 20 lodges voor 4 personen per 1 april van dit jaar. Ook worden nog 11 luxe accommodaties bijgebouwd. Landal Nature Parc Saint Hubert, gelegen op 300 km van Utrecht, beschikt over een recreatiemeer, waarop gasten kunnen kajakken. Ook is er een beekje dat over het park stroomt en waarin kan worden ‘gepoedeld’ en met water kan worden gespeeld. Op het vakantiepark zijn verder aanwezig een receptie, bistrorestaurant en Finse sauna, met uitzicht over het beekje. In de loop van dit jaar wordt ook een buitenspeeltuin gerealiseerd.

De Belgische Ardennen bieden een ideale omgeving voor een actieve en avontuurlijke vakantie, midden in de prachtige natuur. In de directe omgeving van het park zijn er tal van wandelpaden, vismogelijkheden, de mogelijkheid om een kano te huren voor een riviertocht en spannende mountainbiketochten.

De omgeving een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen, zoals de grotten van Han, het kasteel van La Roche en Brouwerij la Lesse. Landal Nature Parc Saint Hubert is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de pittoreske dorpjes en steden La Roche-en-Ardennes, Dinant, Durbuy en Bouillon.

Zie ook een uitgebreid verslag op: www.parkvakanties.nl

Meer informatie: www.landal.nl/parken/nature-parc-saint-hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *