Merlin Entertainments neemt management van attractie This is Holland over

De Britse attractieketen Merlin Entertainments heeft een managementcontract getekend met de Amsterdamse attractie ‘This is Holland’. Het is voor de internationale Merlin-keten het eerste Flying Theatre in het assortiment.

Rene Sleven, regio manager van Merlin, sluit niet uit dat de attractieketen de ervaringen met ‘This is Holland’ zal gebruiken om op meerdere locaties Flying Theatres te gaan exploiteren.

De attractie werd in februari 2018 geopend en trok in 2019 nog 282.000 bezoekers. Merlin spreekt van een ‘middelgrote attractie in een belangrijke toeristenstad.’. De overname van de exploitatie (Merlin wordt geen eigenaar van de attractie) met ingang van 31 maart 2022 is voor Merlin ook een manier om een betere positie op te bouwen in de Nederlandse markt voor dagattracties. Recent werd nog het Legoland Discovery Centre in Scheveningen geopend en voor dit jaar staat de opening van een Peppa Pig attractie in Westfield Mall of The Netherlands op het programma. Wereldwijd verzorgt Merlin op dit moment het management van 137 attracties in 34 landen.

Andere attracties van Merlin in Nederland zijn:

  • Madame Tussauds Amsterdam
  • The Amsterdam Dungeon
  • SEA LIFE Scheveningen

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *