LEGOLAND Discovery Centre lanceert educatief programma voor peuters en kleuters

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen gaat een nieuw, wekelijks programma draaien op de dinsdag- en vrijdagochtenden. De training ”Little Play Squad” is ontworpen om niet schoolgaande kinderen nieuwe vaardigheden te laten ontdekken, door middel van ouder-kind spel.

Het programma sluit aan op de ontwikkelingsbehoefte van de 2-5 jarigen die worden voorbereid op hun schooltijd maar ook om ouders te steunen in het samen spelen en leren met hun jonge kind.

Elke week zal deze interactieve speelsessie, gebaseerd op het bekende LEGO DUPLO® steentje, een thema hebben wat de kleintjes zullen herkennen zoals boerderij, huisdieren, dinosaurussen etc.

De sessies (met in totaal 6 thema’s) vinden plaats in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen op dinsdagochtend en vrijdagochtenden vanaf 10.30 uur en duren 30 minuten en zijn onder begeleiding van een getrainde ”playmaker”. Een ticket, dat toegang geeft voor een ouder + 1 kind kost online € 15,00. Elk thema zal 1 week beschikbaar zijn en de week daarop begint een nieuw thema. Er kan op ieder moment worden aangehaakt want de lessen staan op zichzelf. De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 5 april.

Educatief

Elk onderwerp ontwikkelt vaardigheden zoals het leren van zelfstandig naamwoorden, creativiteit, communicatie en het oplossend vermogen wordt gestimuleerd. Ook bevatten de lessen een stukje mindfulness wat het emotioneel welzijn bevorderd.

Meer informatie: www.legolanddiscoverycentre.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *