Landal organiseert open dagen op diverse parken voor nieuw personeel

Op donderdag 21 april openen veel Landal-parken in Nederland en België van 16.00-19.00 uur hun parkdeuren voor potentiële nieuwe collega’s. In Duitsland is dit op 23 april van 10.00 tot 13.00 uur en in Denemarken op 18 april van 14.00-19.00 uur.

Landal GreenParks werkt internationaal in negen landen, met ca 3.000 medewerkers op ruim 100 parken en vier kantoren en biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden op diverse niveaus. Jaarlijks biedt Landal GreenParks aan ca. 600 leerlingen en stagiairs goed begeleide leer/werkplaatsen in binnen- en buitenland. Voor velen is dit een opstap naar een vaste baan en veel leidinggevenden bij Landal GreenParks zijn als stagiair begonnen.

Om voor de start van het hoogseizoen zo veel mogelijk vacatures op de parken in Nederland, België, Duitsland en Denemarken te vervullen, kiest Landal GreenParks nu voor een Internationaal Job Event op de werkplek zelf. Een informatieve manier om kennis te maken met een potentiële nieuwe baan. En de mogelijkheid om gelijk een sollicitatiegesprek te voeren en met een contract de deur uit te lopen. Wie een contract tekent, ontvangt een cheque voor een gratis verblijf bij Landal GreenParks.

Recreatiebranche aantrekkelijke werkgever

Werken in de recreatiebranche wordt financieel aantrekkelijker door het principeakkoord op de nieuwe CAO Recreatie in 2022. Dit betekent o.a. een loonsverhoging en een verhoging van de jeugdlonen, dit maakt het nog aantrekkelijker om in de gastvrijheidsbranche te werken.

Meer informatie: jobs.landal.com/job-event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *