Landal opent eerste park onder eigen management in Groot Brittannië

Landal Greenparks gaat het portfolio in Groot Britannië uitbreiden van de huidige 9 naar 19 in 2022. Waar alle andere Landal-parken in Groot-Brittannië franchiseparken zijn, is Landal Barnsoul het eerste vakantiepark onder volledig management van Landal.

Bij de realisatie van Landal Barnsoul gaat het om een herontwikkeling van een bestaand caravanpark in Schotland met 40 onder architectuur ontworpen lodges, dat de komende jaren fasegewijs uitgroeit tot 220 hoogwaardige vakantiecottages, inclusief centrale voorzieningen op het vakantiepark.

Luxury Lodges Estates – Locatie Clowance

Partnerschap met Luxury Lodges Estates

De grootste uitbreiding is te danken aan een partnership met Luxury Lodges Estates. Verspreid over Engeland, Wales en Schotland liggen 7 vakantieparken met hoogwaardige lodges, cottages en appartementen, die de komende jaren worden uitgebreid om tegemoet te komen aan de gestegen vraag naar kwalitatief hoogwaardige vakantieaccommodaties. De locaties liggen in Cornwall, Pembrokeshire (Wales), Schotland, het Lake District, County Durham (Northumberland) en Lincolnshire. De zeven locaties komen alle in de loop van 2022 in de verhuur.

Landal North Lakes Lodges opent in januari 2022

Landal North Lakes Lodges ligt in het graafschap Cumbria in het noordwestelijk, meest bergachtige gedeelte van Engeland. Hier ligt ook het Lake District National Park, van oudsher al Engeland’s meestbezochte toeristische bestemming voor outdoor activiteiten gedurende het gehele jaar. Het huidige kleine en hoogwaardige vakantiepark van 21 luxe lodges met restaurant, wordt gedurende de komende jaren fasegewijs uitgebreid tot 250 luxe vakantiewoningen met faciliteiten.

Landal Vale of Usk

Landal Vale of Usk is gelegen in het graafschap Monmouthshire in Wales, net over de grens met Engeland. In de omgeving liggen Brecon Beacons National Park, Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty en het Forest of Dean. Landal Vale of Usk wordt vanaf de grond af nieuw ontwikkeld tot een prachtige wellnessbestemming met luxe, duurzaam gebouwde designlodges, die in 2022 in de verhuur komen. Er komen ook een golfbaan, spa en wellnessfaciliteiten, een conferentiecentrum, fitness- en vrijetijdsfaciliteiten en een verscheidenheid aan luxe accommodaties, van designlodges tot boomhutten.

Bron en meer informatie: www.landal.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *