InLeisure breidt portfolio uit met camping in Vijlen (Zuid-Limburg)

InLeisure heeft met ingang van 1 april jl. camping Cottesserhoeve in het Limburgse buurtschap Vijlen overgenomen. De camping was generaties lang in handen van de familie Bleser. Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging besloten zij om tot verkoop van de camping over te gaan. InLeisure voegt met Camping Cottesserhoeve een nieuwe locatie toe aan het projectportfolio in Nederland.

In de regio is er de nodige weerstand tegen de plannen van de nieuwe eigenaar. Zo is er o.a. een petitie gestart en roert ook de lokale politiek zich.

redactie

De statige monumentale vakwerkboerderij en de ligging in het typisch Limburgse heuvellandschap kenmerken Camping Cottesserhoeve. De camping biedt ruimte aan ruim 260 standplaatsen, 16 verhuuraccommodaties, 3 vakantie-appartementen en horecavoorzieningen.

Het moment van overname door InLeisure viel samen met de seizoensopening van de camping. De afgelopen weken stonden voor het InLeisure-team dan ook in het teken van de opening en het zo geruisloos mogelijk voortzetten van de bestaande bedrijfsvoering. Zo hadden de (vaste) gasten zo min mogelijk last van de overname. De nieuwe beheerders van de camping zijn inmiddels gesetteld en zullen zorgdragen vooreen mooi en ontspannen seizoen voor alle gasten.

Toekomstvisie

De komende periode zal InLeisure in gesprek gaan met de directe buren, omwonenden en de gemeente om de toekomstvisie voor Camping Cottesserhoeve te delen. Deze visie is nog allerminst vastomlijnd en zal na overleg met de direct betrokken partijen nader worden uitgewerkt.

InLeisure is zich ervan bewust dat Camping Cottesserhoeve zich in een uniek natuurgebied bevindt. Voor een kwaliteitsimpuls die recht doet aan deze locatie is het dan ook evident dat behoud van natuur- en landschapswaarden de basis vormen voor eventuele toekomstplannen.

Over InLeisure

InLeisure ontwikkelt duurzame projecten in binnen- en buitenland. Zo zijn hun vakantieparken en kleine boutique hotels te vinden in Nederland, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk.

Meer info: www.inleisure.nl

3 reacties

  1. Jammer een van de mooiste campings van Nederland ZE GAAN WEER VOOR HET GROTE GELD velen staan hier al jaren en hebben er veel geld ingestoken het interesseert deze lieden niets

  2. Hopelijk wordt deze unieke locatie niet volgebouwd met bungalows met een huurprijs die voor weinigen is weggelegd terwijl nu Iedereen van deze mooie omgeving kan genieten Ook met de caravan

  3. Jaren met de caravan, toen de kinderen op de middelbare school zaten , vakantie gevierd.
    Toen al, nu ruim 20 jaar geleden, dacht ik al ” hier zo ik wel later een chalet willen hebben’!!

    Nu wordt het werkelijkheid. Dat wordt een mooie gepensioneerde periode.
    Lekker weg uit de veel te drukke RANDSTAD!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *