HISWA en Koninklijke Horeca Nederland slaan handen ineen

De belangen van bedrijven met zowel horeca- als watersportactiviteiten worden voortaan nog beter behartigd. Die belofte vloeit voort uit een overeenkomst die brancheorganisaties HISWA Vereniging en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) gisteren tekenden. HISWA-watersportbedrijven met een horecavoorziening en KHN-horecabedrijven met watersportactiviteiten kunnen voortaan met korting lid worden van respectievelijk KHN en HISWA Vereniging.

Beide brancheorganisaties geven een aantrekkelijke korting op de contributie bij een dubbel lidmaatschap. Hiervoor krijgen de aangesloten bedrijven toegang tot alle reguliere diensten en producten zoals belangenbehartiging en juridisch advies van zowel HISWA als van KHN. De samenwerking is voor onbepaalde tijd aangegaan.

Ontzorgen
“Watersportbedrijven focussen logischerwijs op hun core business en hebben soms minder expertise in huis op het gebied van horeca. Met onze kennis ontzorgen wij deze bedrijven. Het dubbele lidmaatschap wordt ruimschoots terugverdiend wanneer de ondernemers optimaal gebruik maken van de vele ledenvoordelen die wij onze leden bieden”, zegt Lodewijk van der Grinten, directeur KHN. “Door de samenwerking tussen KHN en HISWA Vereniging wordt het ondernemen voor de dubbelleden makkelijker. Er komen meer producten en diensten beschikbaar. Bovendien zijn er lagere kosten. Dat is een welkome impuls in deze turbulente tijd”, aldus André Vink, directeur HISWA Vereniging.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de organisatie die de individuele en collectieve belangen vertegenwoordigt van ruim 20.000 horecaondernemers. Naast beïnvloeding van de lokale en landelijke politiek en overheid, biedt zij haar leden kennis, ledenvoordelen en advies op het vlak van o.a. personeel, vergunningen en financiën.

HISWA Vereniging vertegenwoordigt ruim 1.000 watersportbedrijven waarvan een groot deel een horecavoorziening exploiteert. HISWA-leden vertegenwoordigen tweederde van de omzet en werkgelegenheid in de sector. De activiteiten van HISWA Vereniging hebben grofweg een tweeledig doel: ondersteuning van onze leden bij hun bedrijfsvoering en collectieve belangenbehartiging met het oog op een gezond werkklimaat voor de watersportsector. HISWA, zorgeloos varen.

Bron: persbericht HISWA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *