Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Het autoverhuurbedrijf Hertz gaat vanaf vandaag ook campers verhuren. Het is een stap waarmee het huren van een camper weer een stuk laagdrempeliger is geworden. Voorlopig zijn de campers te huur vanaf vier locaties in Nederland.

Hertz Nederland heeft twee type luxe campers, voor zowel twee- als vier personen opgenomen in haar wagenpark. Deze zijn per direct beschikbaar bij de verhuurkantoren in Utrecht, Breda, Leiden en Apeldoorn. Hertz-klanten kunnen eenvoudig online een camper aanvragen en genieten van een geweldige vakantie ervaring. Hiermee antwoordt Hertz op de groeiende vraag van klanten om veilig op vakantie te kunnen gaan.

Grote behoefte om lokaal te reizen

Ondanks de ongekende impact van het coronavirus op de internationale autoverhuurmarkt, ervaarde Hertz een drukke zomer in 2020 waarbij vooral lokale klanten lokaal gingen reizen. “Afgelopen jaar was een bizar jaar waarin de hele branche moest anticiperen op een scenario waar niemand in deze vorm ooit rekening mee had gehouden. Wij waren de afgelopen zomer blij verrast toen veel meer mensen lokaal een vakantieauto bij ons huurden. Daarom hebben wij besloten dat dit het juiste moment is om het vakantie productaanbod uit te breiden met luxe campers”, aldus Henk van den Helder, Managing Director Hertz Benelux.

Meer informatie: www.hertz.nl/p/fleet-guide/camper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *