Gratis Plug&Play-foodconcept t.w.v. € 325 van Lekker&Anders!

Actie – Lekker&Anders komt met twee populaire producten, de Turkse pizza en de Frikandelburger, die binnen 10 minuten onderdeel uit kunnen maken van het assortiment. Het Plug&Play-concept is o.a. bedoeld voor campings, vakantieparken, dagattracties of andere to go-locaties.

Het hele foodconcept is binnen 10 minuten opgestart en wordt kosteloos ondersteund met een groot spandoek, een gelamineerde hand-out voor de bereiding, verpakkingsmateriaal en doos met 30 frikandelburgers en 30 Turkse pizza’s. Een pakket ter waarde van € 325, maar dan helemaal GRATIS!

Er zijn inmiddels al diverse pakketten aangeleverd bij tankstations en campings de reacties zijn lovend. Een camping startte donderdag met de actie en was op zaterdag door de voorraad heen. Het succes van de actie is niet alleen omdat die gemakkelijk is in te zetten, maar ook omdat de Turkse Pizza en de Frikandelburger gewilde producten zijn voor onderweg en on-the-go. Ook brengen accountmanagers van de groothandels de actie onder de aandacht omdat zij het leuk vinden in deze tijd een cadeautje te brengen.

Ondersteunen

Het idee om een Plug&Play-concept te maken van de Frikandelburger en de Turkse pizza is ontstaan bij Lekker&Anders omdat het bedrijf de horeca en fastservicebedrijven wilde helpen met een snel, safe en simpel concept, maar voor de consument toch verrassend is. Bovendien ondersteunen ze zo de ondernemers in deze moeilijke tijd met een gaaf concept van A tot Z zonder enige investering. Daarnaast moeten de bedachte activatie het ondernemers en medewerkers eenvoudig maken, zo dachten ze bij Lekker&Anders en ze ondersteunen in plaats van in tijd belasten!

Pizzapan

Met het totale pakket dat wordt aangeleverd door Lekker&Anders gebeurt dat, want zelfs de pizzapan om de Turkse pizza in te verwarmen wordt gratis aangeleverd. Bedenker Anouk Hanff- Peters, Salesmanager Foodservice van Pure Ingredients, waaronder het merk Lekker&Anders valt: “Het enige dat de ondernemer hoeft te doen is het spandoek ophangen en als de 60 gratis meegeleverde producten op zijn, deze nabestellen bij de vaste Horecagroothandel. Op die manier helpen we ook de Horecagroothandel. Elkaar helpen in deze uitdagende tijd in de gehele keten, dat is het motto.’’

Gratis

“Wie interesse heeft in het totale gratis product- en promotiepakket van € 325 kan contact opnemen,” aldus Anouk “We komen ze gratis op locatie brengen en we helpen je direct op weg, zodat de verkoop meteen kan beginnen.” Zelfs de verpakkingen – de snackenveloppen- voor de Frikandelburger en aparte wrapcups voor de Turkse Pizza’s zitten in iedere omdoos bij het gratis Plug&Play-pakket, aan alles is gedacht.’’

Margerijk

Voor ondernemers zijn de Turkse pizza’s en de Frikandelburgers ook nog eens margerijke producten. De producten maken een gemiddelde marge tussen de 70 en 80 procent. Een percentage dat gebaseerd is op de gemiddelde kostprijs van de Horecagroothandel per stuk en de toevoegingen bij de producten. Bij de Turkse Pizza is dat een beetje sla, komkommer en een tomaat en bij de Frikandelburger is dat het broodje en saus.

Wilt u het gratis pakket aanvragen?

Ook binnen 10 minuten een Turkse Pizza en Frikandelburger verkooppunt inrichten? Neem contact op met communication@pureingredients.eu En zorg er voor dat je als to-go-verkooppunt nog aantrekkelijker wordt voor je gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *