Golden Ticket Awards; Europa-Park beste attractiepark + diverse Benelux top-5 noteringen

De Golden Ticket Awards is een gewaardeerde internationale verkiezing voor attracties en attractieparken, georganiseerd door het Vakblad Amusement Today, (met vooral een sterke achterban in de VS.) Het Duitse Europa-Park is al voor de zevende keer verkozen tot Beste Park ter wereld.

Europa-Park

Ook ontwikkelingen in de Benelux worden opgemerkt. In de 19 categorieën ontdekken we enkele top-5 noteringen uit Nederland en België.

  • Most Beautiful Park (op 2: De Efteling)
  • Best Kids Area (op 4: De Efteling)
  • Best Halloween Event (op 5: Toverland)
  • Best New Attraction Installation (op 5: Plopsa De Panne – Ride to Happiness by Tomorrowland)

EuropaPark valt op

Het is de jury niet ontgaan dat er in het Duitse Europa-Park veel moois wordt ontwikkeld. Zij ontvingen voor de zevende maal op rij de award voor ‘Beste attractiepark ter wereld’. Het in 2019 geopende waterpark van Europa-Park, Rulantica, viel met een derde plaats in de categorie ‘Beste waterpark ter wereld’ eveneens in de prijzen. En overige noteringen: 4e plek bij Most Beautiful Park; 4e plek bij Best Halloween Event; 4e plek bij Best Guest Experience.

Doorslaggevend bij de toekenning was de grote hoeveelheid attracties van hoge kwaliteit die de bezoekers een geweldige beleving bieden dankzij uitstekende ‘operations’ en onderhoud. Daarnaast waren de deskundigen ook onder de indruk van de mix van traditionele attracties en digitale inhoud, evenals het hoogstaande entertainment, eten en drinken en verblijfsaccommodatie.

Golden Ticket Awards

De verkiezing van de ‘Golden Ticket Awards’ wordt sinds 1998 georganiseerd door het vakblad ‘Amusement Today’. Om de beste parken en attracties te kiezen doet de redactie een beroep op vakjournalisten, experts en fans die vele parken per jaar bezoeken. Zij bepalen de winnaars in de verschillende categorieën.

Meer informatie: www.goldenticketawards.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *