Weer een nieuw park(je) voor Landal

Als we terugblikken op de Second Home beurs (afgelopen weekend), dan lijkt er een discrepantie te zijn tussen de vermeende ‘overvolle’ Nederlandse bungalowmarkt en de diverse nieuwe bungalowprojecten. Ook Landal kondigt vandaag weer een nieuw park aan: ’t Gooise Hart. Naast de huidige 16 recreatievilla´s worden 44 nieuwe luxe recreatievilla´s gebouwd, plus een receptie en speelfaciliteiten.

Landal t Gooise HartLandal ’t Gooise Hart, gelegen in een natuurrijke omgeving vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Volgend jaar wordt gestart met de bouw en in 2017 worden de eerste gasten verwelkomd. De recreatievilla’s zijn beschikbaar in 2, 4, 6, en 8 persoonstypen, en in Comfort, Luxe en Extra Luxe varianten.

Dicht bij de Randstad
’t Gooise Hart is parkachtig aangelegd, met behoud van landschappelijk waardevolle bomen. Het park ligt op de grens van zandgrondlandschap en veenweidelandschap met waterpartijen, de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar het plassengebied.
Rondom het park is veel te ontdekken. Op twee kilometer afstand liggen de Loosdrechtse Plassen en per fiets zijn onze gasten zo bij buitenplaats ‘s-Graveland en de gebieden van Natuurmonumenten of in het pittoreske Ankeveen. Voor ‘Gooise chique’ kan men naar dorpjes als Laren en Blaricum, en voor het Instituut voor Nederlands Beeld & Geluid naar Hilversum. Utrecht ligt op 20 minuten rijden en Amsterdam met het Rijksmuseum is binnen een half uur bereikbaar.

“Landal ’t Gooise Hart is een mooi park in een prachtige omgeving, die zowel onze Nederlandse als onze internationale gasten veel te bieden heeft. Je hebt hier natuur en cultuur binnen handbereik; een mooie toevoeging aan ons aanbod,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De verkoop van de woningen is inmiddels gestart en de verwachting is dat er in 2016 begonnen kan worden met de bouw. In 2017 worden de eerste gasten verwacht.

Meer informatie: www.landal.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *