Verblijfsaccommodaties in Drenthe nog niet volgeboekt

Marketing Drenthe krijgt van de ondernemers in de provincie te horen dat de bezetting beter is dan vorig jaar rond deze tijd. De campings zijn nog niet volgeboekt. De kampeerbedrijven zoals Camping de Reeënwissel zien dat veel gasten pas op het laatste moment boeken en ook weer wat langer op vakantie gaan in eigen land.

Landal Orveltermarke
Landal Orveltermarke

Bungalows
Drenthe is bij jonge gezinnen populair voor een bungalowvakantie. Landal GreenParks meldt dat Drenthe een regio is die het goed doet bij de gasten. Deze zomer verwacht Landal GreenParks meer gasten dan vorig jaar en de parken zien ook een stijging in het aantal Duitse gasten. Met het heerlijke weer zijn de terrassen goed gevuld, meldt David de Leeuw van Abdij de Westerburcht. Het hotel in Westerbork is tijdens de week van de Drentse Fiets4Daagse al bijna volgeboekt.

Dagjes uit
Ook de dagrecreatie bedrijven zijn enthousiast over de start van het seizoen. Erik Eefting van Joytime Groepsactiviteiten in Grolloo vertelt dat het seizoen overweldigend is gestart. Het voorjaar was ontzettend druk en ook het komende weekend verwachten zij weer topdrukte. Plopsa Indoor Coevorden kon tevens meer bezoekers verwelkomen, onder andere door het K3 weekend en de Bumba shows.

Evenementen
Er wordt deze zomer flink uitgepakt met mooie activiteiten; zo is er een groots optreden van het Noord Nederlands Orkest op het binnenterrein van het Gevangenismuseum Veenhuizen, kun je je opgeven voor de Water Adventure Camp Junior op camping Cnossen, zijn er onder andere boerensafari’s vanaf Landal Orveltermarke, bezoekt Eddie de Eekhoorn Camping de Eikenhof en zijn er nog veel meer activiteitenprogramma’s. Natuurlijk staat Drenthe deze zomer ook weer bol met evenementen, zoals FestiValderAa, Taribush Kuna Festival, Donderdag Meppeldag, Shakespeare Theater Diever en nog veel meer zoete verleidingen.

Meer informatie: www.drenthe.nl
Bron: Marketing Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *