Vakantieveilingen wint publieksprijs Thuiswinkel Award

Veel recreatiebedrijven hebben nog bedenkingen of ze hoge kortingen en veilingen moeten aanbieden via bemiddelende websites. Hun klanten hebben deze websites met aanbiedingen inmiddels wel omarmd. Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala werd Vakantieveilingen.nl door het Nederlands publiek verkozen tot de meest populaire webshop in de categorie ‘Reizen en vrije tijd’. Het is de tweede keer dat VakantieVeilingen.nl een Publieksprijs Webwinkels XL in de wacht sleept.

De uitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Thuiswinkel Awards, de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/ of diensten op afstand verkopen aan consumenten. In Grand Hotel Huis ter Duin werden de publieksprijzen in 20 categorieën uitgereikt. De genomineerden zijn eerder vastgesteld op basis van consumentenonderzoek van Q&A Research. De winnaars van de Thuiswinkel Award Publieksprijzen Webwinkels XL worden voor de helft bepaald door het verkregen rapportcijfer in dit onderzoek en voor de andere helft door de stemmen van het Nederlandse publiek.

Huub van Mierlo, Managing Director van VakantieVeilingen.nl nam namens CEO Marc Muller vol trots de award in ontvangst: “Het is geweldig om voor het tweede achtereenvolgende jaar deze award in ontvangst te mogen nemen. De waardering van onze klanten die uit deze publieksprijs spreekt, is een extra motivatie om nog meer mensen blij te maken met de leukste reis- en vrijetijdsarrangementen.”

Meer informatie: www.vakantieveilingen.nl

 

Eerder deze maand won Micazu.nl al de Thuiswinkelaward in dezelfde categorie, maar dan voor kleinere webwinkels. Micazu bemiddelt in vakantiewoningen van particulieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *