Ook ACSI komt met eigen kampeermagazine: Freelife

Het wordt steeds drukker op de markt van kampeermagazines. Vanaf 22 juni verschijnt kampeermagazine Freelife van de ACSI in de schappen. Afgelopen december was Kosmos campingwijzer al met een magazine ‘Ontdek’, verschenen.

ACSI FreeLife magazine vormt een duidelijke toevoeging op de al bestaande tijdschriften in de kampeerbranche. “Er wordt al veel over kamperen geschreven, maar nergens zijn dergelijke diepgaande en objectieve testen te vinden”, vertelt Ramon van Reine, directeur van ACSI. “Naast de testen staat het magazine boordevol inspirerende informatie over campings, camperplaatsen en vakantieregio’s.” Ieder nummer van het blad bestaat dan ook uit het uitzonderlijke aantal van minimaal 200 pagina’s. Kortom, alle informatie waarmee je goed voorbereid gaat kamperen is in ACSI FreeLife te vinden!

Het nieuwe magazine is vanaf 22 juni te koop in de boekhandels en bij de caravan- en camperdealers in Nederland en België. Ook is het te bestellen in de ACSI Webshop: http://webshop.acsi.eu. De verkoopprijs is €5,95, het eerste nummer heeft een speciale introductieprijs van €3,95. ACSI FreeLife verschijnt zes keer per jaar en is ook in abonnementsvorm verkrijgbaar.

Bekijk alvast een voorproefje op www.ASCI.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *