‘Newborn’ boerderij op Hof van Saksen

De Newborn boerderij op Hof van Saksen ontzorgt ouders met een pasgeboren baby. De vele spullen die tot de basisbehoefte behoren van een pasgeboren baby (tot 9 maanden) zijn al aanwezig. De vele extra’s maken de eerste vakantie van een jong gezinnetje tot een onbezorgde ervaring. Luxe resort Hof van Saksen met alle voorzieningen zoals het zwembad, de wellness, culinaire restaurants èn de vele kinderactiviteiten voor eventuele broertjes en zusjes maken het verblijf bijzonder en gemakkelijk.

interieur
interieur

De Newborn is een prachtig gestylde boerderij, speciaal voor ouders met een pasgeboren baby. Het is een bijzondere 4-persoonsboerderij vol nieuwste trends op het gebied van baby-meubelen en accessoires. Van flessendroogrek, tot videobaby-foon en box en van Nuna Leaf wipstoel –geïnspireerd door het dwarrelen van een blaadje in de wind– tot aan de hippe Bloom kinderstoel, aan alles is gedacht.

Speciale babykamer
De babykamer is voorzien van een hangwiegje, commode, schommelstoel, aankleed-kussen en tummytub. Ook aan de grote zus en/of broer is gedacht; die slaapt in een heuse pipowagen mèt speelgoed. De boerderij is mede ontwikkeld door Babypark en ingericht met Kids Factory kindermeubelen.

de babykamer
de babykamer

Diner bezorgservice
Hof van Saksen leent zich uitstekend voor jonge gezinnen. Zo beschikt het designzwembad over een apart peuterbad, zijn er aparte speelfaciliteiten voor de allerkleinsten in het ruim 1.000m2 grote speelparadijs Harrewar en kunnen kinderen zich helemaal uitleven met papier, karton, lijm en verf in de Knutsel Academie of lekker swingen en bewegen bij het peuterdansen of de peutergym.
Ouders kunnen terecht in de Spa & Wellness voor ontspannende massages en behandelingen. De restaurants beschikken allemaal over een speciale kinderkaart. Italiaans restaurant Gusto bezorgt desgewenst een diner in de boerderij.

“We bieden al een grote verscheidenheid aan verblijfsaccommodaties en blijven onze gasten verrassen met nieuwe, speciale types. Deze ‘Newborn’ op Hof van Saksen is uniek, er is slechts eentje beschikbaar, dat maakt de beleving nog specialer”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks.

Voor informatie en reserveringen www.hofvansaksen.nl/newborn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *