Eigenaar Avonturenboerderij wil een camping aankopen en thematiseren

Michael van Hoorne staat op het punt om een camping aan te kopen op 10 km afstand van zijn ‘Avonturenboerderij Molenwaard’. De plannen met Camping De Put zijn bijzonder. Van Hoorne wil het terrein inrichten op basis van en storyline met diverse bijzondere accommodaties.

Op het park wil Van Hoorne o.a. 200 gethematiseerde huisjes / boomhutten / vissershuisjes etc. ontwikkelen. In een interview met de lokale krant ‘Het Kontakt’ vertelt hij o.a. “Avontuur, het vertellen van een verhaal en daarin de gasten meenemen; het concept van de succesvolle Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers zou dan in de vorm van een vakantiepark in Ottoland een vervolg krijgen. We richten ons vooral op gezinnen met kinderen en oudere recreanten, die bijvoorbeeld vanaf de camping op de fiets de streek ingaan.”

Het liefst had Van Hoorne een uitbreiding met verblijfsaccommodatie aan de Avonturenboerderij willen koppelen. Hij proefde echter dat de gemeente en de provincie Zuid-Holland niet open stonden voor een bestemmingsplan met verblijfsrecreatie op zijn huidige terrein. De (geplande) aankoop van een camping in de buurt was daarmee de beste optie.

Meer informatie: www.hetkontakt.nl / www.avonturenboerderij.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *