Bouw van Landal bungalowpark in Nieuwvliet Bad van start

Zaterdag 9 juli is het startschot gegeven voor de realisatie van Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Eigenaren van de toekomstige vakantiebungalows, omwonenden en ondernemers woonden de feestelijkheden bij op de projectlocatie aan de Baanstpoldersedijkte Nieuwvliet-Bad. Wethouder Peter Ploegaert van de Gemeente Sluis en Klaas Bruins Slot van Ballast Nedam sloegen via een antieke hijstelling de eerste paal. De verwachting is dat de eerste fase voor de zomer van 2012 gereed zal zijn.

Eerste paal Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad

Strand Resort Nieuwvliet-Bad wordt een uniek bungalowpark in Zeeuws-Vlaanderen. Het 16,5 hectare grote park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand. De bungalows en centrale voorzieningen staan op royale kavels van gemiddeld 550 m2 en zijn ontworpen in authentieke Zeeuwse stijl. De vakantie-bungalows variëren van boomgaard-, boerderij-, kreek-, dijk- tot herenwoningen en zijn geschikt voor 4-, 6-, 8-, 10- of 12-personen. Het project speelt in op de toenemende vraag van toeristen naar kwalitatief hoogwaardige woningen en voorzieningen.

Verkoop succesvol
Ballast Nedam en de Gemeente Sluis hebben de afgelopen vier jaar intensief samengewerkt aan de planvorming. In maart 2011 is de verkoop van de vakantiebungalows gestart. De belangstelling was zo groot dat na slechts drie maanden al gestart kan worden met de realisatie van fase 1 van het project.

Werkzaamheden
In nauw overleg met de gemeente, het waterschap, de ondernemersverenging en de omwonenden zijn er afspraken gemaakt over de planning, transportroutes en bouwtijden. De heiwerkzaamheden van de Centrale Voorzieningen zullen voor aanvang van het hoogseizoen voltooid zijn, met de  heiwerkzaamheden van de bungalows wordt gewacht tot na het hoogseizoen. Ballast Nedam past een snelle bouwtechniek toe om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de omgeving.

Meer informatie:
www.resortnieuwvlietbad.nl

www.dormio.nl (verkoopinformatie)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *