Beurzen Second Home en Second Place bundelen krachten

De beurzen Second Home International en Second Place gaan samen. De organisatie van de grootste tweede huizenbeurs van Nederland komt in handen van beursorganisator Fairs Consult (dochter van Artexis). Fairs Consult heeft meer dan zes jaar ervaring in het organiseren van succesvolle beurzen op de Belgische markt in o.a. de tweede woningbranche.

één sterke beurs
Met de acquisitie van Second Home International door Fairs Consult wordt voorkomen dat er in Nederland twee beurzen actief zijn op de tweede huizenmarkt. VNU Exhibitions en Fairs Consult zijn ervan overtuigd dat zowel exposanten als bezoekers baat hebben bij één krachtig platform dat een totaaloverzicht biedt van het buitenlandse- en binnenlandse huizenaanbod. “De Nederlandse markt heeft behoefte aan één succesvolle beurs. Fairs Consult organiseert de Nederlandse edities met hetzelfde team als in België. Met onze ervaring, know how en enthousiasme denken wij aan de behoefte van zowel exposanten als bezoekers te kunnen voldoen,” aldus Henkjan Prins van Fairs Consult.

150 exposanten
Second Home International wordt van 12 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden en van 28 tot en met 30 september in Brussel. Aan de najaarseditie van de beurs nemen 150 exposanten deel, die in totaal een aanbod uit 35 landen presenteren aan Nederlanders die zich oriënteren op een tweede huis in binnen- of buitenland. Fairs Consult heeft aangegeven Jaarbeurs Utrecht als meest ideale locatie te beschouwen, gezien de centrale ligging en uitstekende complexvoorzieningen.

Meer informatie: www.secondhome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *