Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015 staat in Brabant of Friesland

Drie bed & breakfasts met vijf tulpen, de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn genomineerd voor de titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015’. De kanshebbers zijn B&B Carpe Diem uit het Brabantse dorp Oirschot, B&B Tala Lodge uit het Friese plaatsje Ravenswoud en B&B Life is Good uit het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Op 9 juni 2015 maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend.

genomineerden+2015jpgB&B Carpe Diem werd in 2014 uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland, B&B Life is Good stond toen op de derde plaats. Nieuw in het topklassement is Bed & Breakfast Tala Lodge.

De genomineerden
Naast de bekendmaking van het Beste Bed & Breakfast van Nederland in de categorie van vijf tulpen, worden er ook winnaars uitgeroepen onder de B&B’s in de kwaliteitscategorieën één tot en met vier tulpen. Dit zijn alle genomineerden:

  • 5 tulpen: B&B Carpe Diem in Oirschot (Noord-Brabant); B&B Tala Lodge in Ravenswoud (Friesland); B&B Life is Good in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant).
  • 4 tulpen: B&B Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland); B&B De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel); B&B The Black Horse in Ureterp (Friesland).
  • 3 tulpen: B&B Tulpen en Zo in Julianadorp (Noord-Holland); B&B De Boksloot in Ravenswoud (Friesland); B&B Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland).
  • 2 tulpen: B&B De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande (Zuid-Holland); B&B Hotel California in Wichmond (Gelderland); B&B Lots4U in Culemborg (Gelderland).
  • 1 tulp: B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland); B&B Passage in Driebergen (Utrecht); B&B De Vlinder in Nijmegen (Gelderland).

Classificatiesysteem
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie beoordeelt bed & breakfasts in Nederland op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Ieder jaar maakt de stichting in de vijf tulpencategorieën de beste B&B’s bekend. De winnaars worden uitgeroepen op basis van objectieve classificatienormen en gastenbeoordelingen op Bedandbreakfast.nl.

De uitslag van de verkiezing staat op 9 juni 2015 om 9.00 uur op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb. De prijsuitreiking vindt diezelfde dag plaats om 11.30 uur op locatie bij de winnende bed & breakfast.

Meer informatie: www.bedandbreakfast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *