Bagageservice maakt je bedrijf voor meer toeristen bereikbaar

Vakantiegangers slepen nogal wat bagage met zich mee. De maximale hoeveelheid wordt bepaald door het vervoermiddel. Dat is wel lastig voor mensen die niet over een auto beschikken. Zij worstelen altijd met het vervoersprobleem. Een bagageservice kan veel problemen oplossen. Travel Light biedt sinds kort deze service, en is ook actief in Nederland.

De bagageservice wordt niet alleen aan particulieren aangeboden, maar is ook beschikbaar voor reisorganisaties. Als reisorganisatie, reisagent of touroperator kunt u deze aanvullende service van Travel Light aan uw klanten aanbieden.

Ter indicatie: een stuk bagage van 25 kilo, wordt binnen Nederland op de plek van bestemming gebracht voor € 54,95. Op de website van Travel Light staat een calculator. Wilt u, als recreatiebedrijf, regelmatiger bagage laten vervoeren, neem dan even contact op met de organisatie.

Het idee van Travel Light is ontstaan toen een van de eigenaren van het bedrijf vorig jaar met zijn gezin op vakantie ging. Teveel bagage leverde een hoop gesleep en eigenlijk een slecht begin van de vakantie op. Die ergernis, in combinatie met kennis van transport en logistiek, leidde tot een plan dat bij een grote Europese transporteur en een reisorganisatie werd neergelegd om de haalbaarheid te toetsen. De reacties waren zo positief dat Travel Light is opgericht. Het principe van Travel Light is simpel. Via internet kan bagage worden ingecheckt, deze wordt vervolgens opgehaald en bezorgd op de plaats van bestemming op een vooraf bepaald tijdstip. Gegarandeerd en tegen vaste en schappelijke tarieven bovendien.

Meer informatie: www.travel-light.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *