ANWB verkiezing kindvriendelijkste camping van 2015

De jury van ANWB Explorers Inspectiekids heeft 10 campings beoordeeld die uit een eerdere voorselectie naar voren zijn gekomen. Van de 10 geselecteerde campings bevinden zich er 3 in Nederland namelijk: RCN De Roggenberg, Recreatiepark Samoza en Camping De Paal. De winnaar wordt tijdens de ANWB Lentedagen bekend gemaakt.

ballenbakDe voorselectie werd gedaan aan de hand van honderden Inspectieformulieren die de ruim 3.000 ANWB Explorers Inspectiekids afgelopen zomer hebben ingevuld en de inspectierapporten van de volwassen ANWB Camping inspecteurs.

Gedurende het juryberaad kwamen alle campings aan de orde en bespraken de juryleden mede aan de hand van de Inspectierapporten van hun collega Inspectiekids de 10 genomineerde campings. Na het intensieve beraad en het nazoeken van bepaalde feiten op internet en het raadplegen van de diverse Inspectierapporten brachten de juryleden aan het einde van de middag allemaal hun stem uit. Aan de hand van een stemformulier kreeg de beste camping 10 punten en de minst goede uiteindelijk 1 punt.

Bekendmaking van de winnaar
Nadat de jury alle stembriefjes had ingeleverd, werden de stemmen geteld onder leiding van Ed Lodewijks, hoofdredacteur van de Kampeer en Caravan Kampioen. Hij heeft de uiteindelijke uitslag van de jury in een envelop gestopt, die verzegeld is.  Op zondag 19 april 2015 wordt op de ANWB Lentedagen de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Tijdens de uitreiking van de titel zullen de top 3 campings worden bekend gemaakt door de juryleden van de ANWB Explorers Inspectiekids.

Meer informatie: www.anwb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *