Samenwerkingsverband tussen Het NP De Hoge Veluwe en DroomParken

Op vrijdag 10 februari hebben DroomParken en Het Nationale Park De Hoge Veluwe een samenwerkingsovereenkomst getekend. Namens de Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe tekenden directeur Seger van Voorst tot Voorst en adjunct-directeur fondsenwerving Harald de Boer. Algemeen directeur Kees Griesdoorn plaatste namens DroomParken zijn handtekening.

Ondertekening van de overeenkomst door adjunct-directeur Harald de Boer van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe en algemeen directeur Kees Griesdoorn van DroomParken

De samenwerking komt onder meer tot uiting in ticketverkoop voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe via DroomParken, en het onderbrengen van groepen die te gast zijn op het Park in de accommodaties van DroomParken. Beide partijen zoeken nog naar aanvullende vormen waarop de samenwerking de komende jaren tot uiting kan komen. In de nabijheid van Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn verschillende DroomParken gelegen: De Zanding in Otterlo, Hooge Veluwe in Arnhem, Bospark Garderen in Garderen en DroomPark Beekbergen in Beekbergen.

‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe is omsloten door een aantal vakantieparken van DroomParken en we zijn al vele jaren elkaars goede buren. Veel mensen die te gast zijn bij DroomParken brengen een bezoek aan het prachtige Nationale Park vol natuur en cultuur. Andersom zoeken bezoekers van het Park vaak naar een comfortabel verblijf in de directe omgeving. Het is dus niet vreemd dat er nu formeel een partnership is gesloten tussen beide organisaties’, aldus Kees Griesdoorn van DroomParken.

Meer informatie:
www.droomparken.nl
www.hogeveluwe.nl

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *