Britse boerderij-attractie investeert 1 miljoen pond in themazone

Dat boerderij-attracties ook succesvol kunnen opschalen, blijkt uit de praktijk van het Britse Willows Activity Farm. Met de komst van de Peter Rabbit Adventure zone, die op 2 april werd geopend, is een investering van 1 miljoen Britse Pounds gemoeid.

Peter Rabbit Outside His Secret Treehouse (Foto/Lappset Group oy)
Peter Rabbit Outside His Secret Treehouse (Foto/Lappset Group oy)

In Willows zijn de sterren van de CBeebies-animatieserie ‘Peter Rabbit’ aanwezig, waaronder Lily Bobtail en Peter Rabbit zelf. Zij zullen bezoekers dagelijks persoonlijk welkom heten. In een veilige en gezonde omgeving wordt met de nieuwe zone gebruikgemaakt van het natuurlijke landschap en toonaangevende interactieve technologie.

In de landelijke omgeving rondom Willows zijn klimrekken geplaatst, alsmede glijbanen en touwconstructies bij de Peter Rabbit Secret Treehouse en Benjamin Bunny Treetop Adventure. De apparatuur is ontworpen om kinderen te stimuleren op ontdekking en avontuur te gaan, net zoals de personages in de verhalen.

Een andere trekpleister is de Jeremy Fisher Music Pond, waar kinderen op waterlelies kunnen springen om muziekgeluiden te horen en instrumenten te raden. Maar ook de Mr. Bouncer Great Invention, een spel dat de zintuigen prikkelt en waarmee kinderen op een speelse en actieve manier nummers en kleuren leren.

Panorama Of The Peter Rabbit Adventure Park (Foto/Lappset Group oy)
Panorama Of The Peter Rabbit Adventure Park (Foto/Lappset Group oy)

De CEO van Willows, Andrew Wolfe, vertelt: “We hebben ons bij Willows altijd gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het aanbod van activiteiten, maar deze veranderingen zijn veruit de grootste en spannendste ooit – onze bezoekers kunnen nu een hele dag doorbrengen met een van de bekendste kinderhelden.”

“Dit is voor Engelse families een compleet nieuw uitje – de eerste Peter Rabbit Adventure Playground ter wereld! Het verheugt ons de opening te verrichten op de 150[e] verjaardag van Beatrix Potter, auteur van de oorspronkelijke Peter Rabbit-kinderverhalen. Het is ook fantastisch dat een nieuwe generatie kennis kan maken met de personages,” verklaart de heer Wolfe.

Thomas Merrington, Head of Product Development bij Penguin Ventures, vertelt: “Het merk Willows vult die van ons naadloos aan. We hebben samengewerkt om een ervaring te creëren die volledig recht doet aan het imago van Peter Rabbit. Het voelt echt alsof je in de betoverende wereld van Peter Rabbit stapt!”

Het speelpark is gebouwd in samenwerking met Silvergate Media, de co-producent en internationale licentiehouder van de digitale tv-animatieserie ‘Peter Rabbit’, en Lappset Creative, een vooraanstaande fabrikant van gethematiseerde attracties.

Johan Granholm, Director van Lappset Creative, zegt: “Het nieuwe gedeelte is ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en nieuwsgierigheid, kameraadschap en ontdekken te stimuleren – ik weet zeker dat zowel ouders als kinderen het prachtig zullen vinden.”

Een sfeerimpressie van de farm-attractie:

Willows Activity Farm Video Tour from Willows Activity Farm on Vimeo.

Meer informatie www.willowsactivityfarm.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *