Slagharen legt focus op verblijfsrecreatie met realisatie waterpark

Vrijdag 27 maart opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar deuren. Dit jaar introduceert het park naast nieuwe shows en activiteiten één van de grootste waterparken van Nederland, Aqua Mexicana. Met de realisatie van het waterpark gaat Slagharen zich meer richten op verblijfsrecreanten.

Eerder werd al bekend gemaakt dat het waterpark Aqua Mexicana in zijn geheel wordt gethematiseerd. Het Spaanse bedrijf Rocas & Design draagt zorg voor de thematisering en decoratie van het waterpark. Directeur Wouter Dekkers: “Door Aqua Mexicana volledig te thematiseren willen wij ons onderscheiden ten opzichte van andere waterparken en onze gasten een beleving meegeven die ze niet snel vergeten”. Dekkers zegt Aqua Mexicana niet te kunnen vergelijken met andere waterparken in Nederland.

Opening
Op dit moment wordt er nog met man en macht gewerkt aan Aqua Mexicana. De ruimte geeft een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien, maar het is ook zichtbaar dat er nog een hoop werk moet worden verricht in de komende 5 weken. Slagharen streeft ernaar Aqua Mexicana op 1 mei 2015 te openen, maar de vraag is of dat gaat lukken. Wouter Dekkers bekijkt het positief: “We zullen in ieder geval een heel eind in de buurt komen.”

 

Dynamische prijzen
Komend jaar gaat Slagharen verder met het inzetten van dynamische prijzen. De basisprijs voor een entreekaartje blijft gelijk aan de prijs van vorig jaar ( € 27,50) maar kan dalen tot € 15. Bezoekers die naast het attractiepark straks ook Aqua Mexicana willen bezoeken, betalen daarvoor 7 extra. Aqua Mexicana zal voorlopig alleen toegankelijk zijn voor bezoekers van Slagharen, wel wordt er gekeken naar mogelijkheden om ook lokale bewoners van het waterpark gebruik te laten maken.

Meer informatie: www.slagharen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *