Samenwerking Veluwecard en Leukste Dagje Uit

De Veluwecard en de kaart van ‘Het Leukste Dagje Uit’ gaan samenwerken. De aanbiedingen uit beide netwerken krijgen daardoor een nog groter bereik. Beide klantenkaarten maakten al gebruik van het reserveringsplatform van Ticketcounter. De integratie kan daardoor snel in gang worden gezet.

Veluwe CardDe Veluwecard werd twee jaar geleden gelanceerd en er zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren van verkocht. De kaart wordt bijzonder gewaardeerd door de bezoekers, maar toch is dit niet het aantal waarop de organisatie bij de lancering had gehoopt. Door de samenwerking met ‘Het Leukste Dagje Uit’ krijgen de deelnemende ondernemers, zonder extra werk, er een nieuwe klantengroep bij.

Het Leukste Dagje Uit is een initiatief van Pleisureworld. Het is een landelijk platform waarop ondernemers in dag- en verblijfsrecreatie hun aanbiedingen kunnen plaatsen. De kaart combineert het aanbod van diverse samenwerkingsverbanden, waaronder Bij Teun (plattelandsrecreatie), ToerNed (dagattracties), Alan Rogers (kampeerders). Voordeel voor ondernemers is dat zij controle behouden over hun aanbiedingen. De recreant kan met de kaart diverse leuke en voordelige arrangementen samenstellen.

Toeristisch jaarcongres Veluwe
Tijdens het congres van het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT) op donderdag 21 maart, wordt de samenwerking door de organisatoren; VBT en Pleisureworld, verder toegelicht. Dit congres staat in het teken van ‘samenwerken’. Door het bundelen van beide kaarten ontstaan diverse voordelen. Nick Nijhuis van het VBT; “We zetten beiden onze promotiekanalen in. Alleen al daardoor groeit de zichtbaarheid van beide kaarten, zonder dat daar extra kosten mee zijn gemoeid.”

 

Meer informatie?
Bezoek het Toeristisch jaarcongres Veluwe op 21 maart.
www.veluwecard.nl
www.hetleukstedagjeuit.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *