Pop-up indoor attractiepark in België tijdens de kerstvakantie

Attractieverhuurder The Fungroup organiseert, in samenwerking met TV zender Ketnet en de Ethias Arena in Hasselt (Be) het grootste pop-upindoor pretpark van België onder de naam Ketnet Winterbreak.

Stefan Kerkhofs van The Fun Group. “In de Ethias-arena zullen meer dan 50 attracties en spellen beschikbaar zijn voor jongeren vanaf 8 jaar. Op die manier wordt de allerleukste plek gecreëerd voor een geslaagde uitstap. Ook zullen er verrassende optredens zijn en Meet & Greets met Ketnet-gezichten.”

De centrale regie is in handen van The Fun Group. Er wordt een centrale entreeprijs gerekend van € 19,- (kinderen tussen de 85 en 120 cm: € € 10). De horecavoorziening is in handen van de Ethias Arena. Als extra verdienmodel is er de mogelijkheid voor bedrijven om de Ketnet Winterbreak exclusief af te huren.

Gelegen naast Plopsa indoor Hasselt

De locatie voor het indoor attractiepark is bijzonder, want deze is gelegen naast het bestaande Plopsa Indoor in Hasselt. Alle houders van een Ketnet Winterbreak-ticket krijgen 6 euro korting op een individueel ticket aan de kassa van Plopsa Indoor. Andersom krijgen bezoekers van de Plopsa een korting van € 6,- op de reguliere entreeprijs van € 19,-.

Meer informatie: www.ketnetwinterbreak.be / www.fungroup.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *