Ondernemers gezocht voor Pitch&Putt golflocaties

Pitch & Putt Support zoekt ondernemers die de golfbaan wil aanleggen en exploiteren op twee verschillende locaties; in recreatiegebied Het Twiske (boven Amsterdam) en bij Almere Noorderplassen. Daarnaast zijn er een aantal locaties waar een bestaand recreatiebedrijf ter verkoop wordt aangeboden.

pitchenputtPitch&Putt
Pitch & Putt Support is al 15 jaar actief in Nederland en heeft ondertussen 25 golfbanen in portefeuille. Hiermee is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de golfwereld. De kracht van het Pitch & Putt golfspel is zijn laagdrempeligheid: voor alle leeftijden, geen kledingvoorschriften (m.u.v. hoge hakken), lage prijzen en een all in tarief om deel te nemen (clubs, golfballen en instructie horen bij de green fee). Ook kent Pitch & Putt een landelijke competitie.

Franchiseconcept
De franchisegever biedt een uitgebreide ondersteuning bij de aanleg van de golfbaan, het bouwen van een clubhuis, het opstellen van een realistische begroting en de keuze van de financieringswijze.

De twee nieuw te realiseren locaties zijn:

Almere Noorderplassen (aan het water!)
Almere is de snelst groeiende gemeente van Nederland en daarom is deze locatie bij uitstek geschikt om een zeer gezonde bedrijfsvoering te realiseren.

Het Twiske
Het Twiske ligt tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend en wordt jaarlijks circa 1,2 miljoen keer bezocht. Met 650 hectare biedt het gebied volop mogelijkheden om te zwemmen, duiken, zeilen, wandelen en fietsen. Er zijn stranden, een avonturen- en waterspeelplaats, een duikplatform, een haven, een molen en nog veel meer.

Bedrijven die ter overname worden aangeboden:

Pitch&Putt Golf Koekange (Drenthe)
De statige herenboerderij ‘De Lange Tieme’ is gelegen in een prachtige omgeving en uitstekend bereikbaar. De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Koekange is in 1998 geopend en was de allereerste Pitch&Putt Golfbaan in Nederland. De boerderij is deels omgebouwd tot sfeervolle horecagelegenheid met daarbij een ruime vergaderzaal en praktische kantoorruimte.

Pitch&Putt Golf Oostwold (Groningen)
De Pitch&Putt baan bij Oostwold is een zeer uitdagende en sluit naadloos aan op de in ere herstelde slingertuin. Het oefengedeelte ligt bij het terras, waar heerlijk is na te genieten van het spel en verrast zult worden door de rust en het adembenemende uitzicht, over een groot meer. Een originele Groningse herenboerderij heeft een nieuwe bestemming gekregen; Het oorspronkelijke woonhuis is veranderd in een eetcafé, dat een ontmoetingspunt is voor groepen, toeristen en mensen uit de buurt.

Meer informatie: www.pitch-putt.nl/projecten-en-ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *