Nieuwe themazone Maya de Bij in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt opent komend weekend een geheel vernieuwde themazone die in het teken staat van Maya de Bij. Maya’s Wereld is vooral gericht op jonge kinderen en wordt ingezet ter versterking van de huidige doelgroep. In de nieuwe zone is de bestaande attractie ‘De Eendjes’ vernieuwd en volledig aangepast aan het Maya de Bij thema.

plopsaDaarnaast is de hele zone rond ‘De Eendjes’ opnieuw gedecoreerd. Kinderen wanen zich tussen levensgrote bloemen, ontdekken de Maya-attractie en genieten van de wondermooie natuurwereld van Maya de Bij.  “We zijn erg blij dat we Maya een vaste stek kunnen geven in Plopsa Indoor Hasselt. De kleurrijke wereld van Maya, herkenbaar uit de serie en de eerste langspeelfilm, spreekt jong en oud aan”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, enthousiast.

Opening
Om de opening van de nieuwe zone te vieren organiseert Plopsa Indoor Hasselt op 20 en 21 december een Maya Weekend. Op het programma: ontmoetingen met Maya de Bij, dansen met Maya onder dwarrelende sneeuwvlokjes en een speciale Maya Show in het theater. Speciaal voor het Maya Weekend zijn er combitickets verkrijgbaar waarmee men toegang krijgt tot zowel het Maya Weekend in Plopsa Indoor Hasselt als de gloednieuwe film Maya Eerste Vlucht in een Kinepolis-vestiging en datum naar keuze. Een combiticket kost € 20 p.p. (in plaats van € 28,40).

Meer informatie:
www.plopsa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *