Madurodam wint TourNed Award

Madurodam werd tijdens de Nationale Netwerk Lunch in Gorinchem, door de vakbroeders verkozen tot meest innovatieve recreatiebedrijf van Nederland. Zij bleven daarmee de twee andere genomineerden; Drouwenerzand en Artis voor.

Evalien Timmers van Madurodam nam de prijs in ontvangst: “We zijn ontzettend blij met deze prijs. De afgelopen tien jaar was het bezoek aan Madurodam met de helft teruggelopen. We hebben na een ingrijpende verbouwing de weg omhoog weer helemaal teruggevonden.”

In november 2011 sloot het park voor de verbouwing en in april 2012 ging het vernieuwde park weer open. Er liggen vele meters aan glasvezel onder de grond waarmee de attractie interactiever wordt gemaakt. Juist die interactiviteit is een grote meerwaarde van de nieuwe expositie.

Meer informatie: www.madurodam.nl

Pluim
De Floriade kon als eenmalig evenement niet meedingen naar de prijs. Toch vonden de ondernemers dat zo’n succesvol evenement, niet onbeloond mag blijven. Vandaar dat dit jaar ‘De pluim’ werd geïntroduceerd als blijk van waardering. Afgelopen jaar bezochten ruim 2 miljoen mensen deze wereldtentoonstelling in de tuinbouw met een grote vermaakfactor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *